Äntligen är det helg igen!!

Jaha, då har man avverkat fyra jobbdagar så var det helg igen då.

Varit rätt lungt på jobbet idag, så pass lungt att jag fick kompledigt från kl. 15.00.

Har varit och åkt skridskor för absolut sista gången för denna säsongen och fick fasligt ont i fötterna igen!
Blir nya skridskor till hösten, det är en sak som är säkert.

Fick post avi'n för mitt Playstation 3 idag men paketet hänger sig i Ånge som vanligt, får hämta det tidigast på MÅNDAG! fan va trist att få Avin på en fredag men inte kunna hämta ut det förrens efter helgen.
Ja, ja, lär nog hålla ett öga på kolli spårningen på postens hemsida, kanske kommer det till ICA tidigare än Måndagen så då brukar det inte vara nå problem att hämta ut det iaf :)

Annars då så har det inte hänt så mycket, ska fixa lottoraderna för lördagens dragning och håller återigen tummarna för den där storvinsten. När ska det bli min tur fru fortuna?

En annan väldi roli grej är en istapp som hänger från takrännan på verandan, tappen är säkert 1 meter lång om inte längre. Sträcker sig från takrännan och strax nedan för räcket på altan. Har knäppt kort på den med mobilen så det lär dyka upp en bild här om jag orkar fixa till det, OM någn vill se den så skriv kommentar så kanske jag skyndar på upplägget.
När jag kollar ut genom fönstret och kollar på Istappen så tänker jag genast på filmsekvensen i Sällskapsresan: Snow Roller när Björn Granath ropar Herr Ober, Eis bitte och krögaren tröttnar och går till takrännan och tar ner en stor isklump hehe.

Näe, nu ska jag ta något och dricka, törstig efter skridskoåkningen.

Vi höres.

Dagens tips i låtväg..

Jerry Williams - Vintersaga


Skridskoåkning för näst sista gången.

Jaha, det blev stress på slutet. Fick dras med en kund till kvart över fem, sen med språngsteg till mor å far och slängde i mig lite stekte päla å lax, rester från påskbordet men gott var det. Sen hem och byta och och ner till ishallen där det dags för skridskoåkning med puck och klubba vid 18 tiden.

Vi va bara 6 stycken + en målvakt så det blev inte mycket till vila men "gu va role da va".  Fick som vanligt hutlöst ont i fötterna så man åker ju som en anka på stylter men lite fart under skridskorna fick jag bitvis.

Försökte lira lite den här gången, slå lite svåra passningar och sånt och endel lyckades medans andra var indianare som Calle Johansson skulle skrika rakt ut om han såg på Canal+

Sista skridsko passet blir nu på fredag sen är nog inte isen allt för bra och åkvänlig efter det, den har rätt bra ändå i dag men känns att den börjar mjukna lite men fortfarande 1000 gånger bättre än den i både Brunflo och Östersund vid matchspel.

Jo, fick fakturan från bidleaders idag, 199kr ska jag betala för mitt Playstation 3 som jag vann på "bjud lägsta budet auktionen" sen får jag det ca 2 veckor efter att fakturan är betald. RÄtt intressant och se va det är för en konsoll, ska va jäkligt bra har jag hört.

Inte så mycket mer som hänt idag så jag får väll skriva mer när något mer händer. Ska fixa lite fika nu serru :)


Dagens tips i låtväg...

Iron Maiden - Only The Good Die Young

"Only the good die young,
All the evil seem to live forever"



Back in business....

Ja, då var man tillbaka på jobbet igen då. Bara en timme kvar att jobba, ska bli så skönt att komma här ifrån även om det bara är för lite mer än 12 timmar sen sitter man här i stolen igen och svarar på aningen dumma frågor.

Ska iväg och åka skridskor för sista gången denna säsong, hoppas isen är hyfsat bra iaf, de stängde aggregatet i ishallen förra helgen så det kan va lite slask på ytan kanske. Det har ju iofs varit kallt under helgen så naturisen kanske håller sig utan aggregat ett tag till.

Glömde mobilen hos föräldrarna igår kväll och märkte det inte förrens när jag skulle gå och lägga mig vid ett tiden i natt och tyckte inte det var läge att hämta den då.

Blev iaf påmind två gånger i morse att jag glömt den. först av pappa som ringde och väkte mig när mobilens väckarklocka ringde strax före sju så tack för den väckningen. Sen ringde mamma när jag var i stressmoment 2 strax före kvart i åtta men det är ju bättre att bli påmind två gånger än inte alls :)

Va sophämtning idag och jag skulle va duktig och ställa ut soptunnan vid vägen för att få den tömd men tusan, tunnan hade frusit fast i backen så jag fick inte loss den så det får bli att vänta 3 veckor på nästa tömning, tur att den bara är halvfull.

Näe, nu ska jag sitta av de avslutande 30 minuterna ;) och sen ladda för skridskoåkningen vid 18 tiden.

Slut på långledigheten, jobb imorgon igen.

Jaha, då var Påsk helgen över då och inte har man gjort speciellt mycket vettigt.  Vaknade som vanligt runt 11.00-11.30 idag, har vaknat "tidigt" hela helgen men har ändå inte fått mig till att göra något vettigt.

Va till mor å far och tog en kopp kaffe med broder och har nyss kommit hem från dom. Blev bjuden på en grymt god middag. Tjälknöl och potatisgratäng, mums.

Nu är ju frågan vad man ska göra resten av kvällen, det är ju Ishockey slutspel på Canal+ så det lär man flukta på, lite sugen att sjunga lite på Ultrastar spelet också, kanske ska dra av någon Iron Maiden låt igen :)

Är inte ett dugg sugen på att jobba igen imorgon, börjar bli tungt att sitta i telefon hela dagarna. Skulle vilja göra något annat ett tag.

Näe, nu får det va nog för den här gången, har ju varit väldigt aktiv på bloggen de senaste dagarna.

Dagens låt är denna.
Tom Jones version av Hoobastank's låt The Reason.

Hes efter en kväll av falsksång

Hittade en PC Clone av Singstar som heter Ultrastar och som är gratis att ladda hem så det var man ju tvungen att prova.

Brorsan kom hit igår kväll så vi körde några sånger och det var rätt kul, speciellt eftersom ingen kunde sitta och lyssna och skratta åt elendet, vi var ju nyktra dessutom :). Min fina stämma är inte något att dra till Idol audition med iaf.

Känner av i halsen att man gjort något man normalt inte gör, lite skrovlig och så men det får man ta :)

Tidigare igår var jag på Påsk middag hos mor och far, blev proppmätt som vanligt av all god mat.  Men förutom det så har det inte blivit så mycket den här helgen heller.

Har mest suttit här i min ensamhet och surfat på nätet och kollat på TV och snackat med kompisar på MSN.

Kollade på TV3's Extra Extra igår och såg att Svegarn Erik Ekstrand var med så då var man ju tvungen att kolla. Inte ofta man ser Svegare på TV och om det nån gång är det så är det ju oftast Erik.

Sitter här och dricker på ett allt för snabbt kallnande kaffe och kollar på Hockeynight in Canada med eftersändning av NHL matcher från i natt, Inte specielt intressant.

Missade fotbollen från England igår, Walsall spelade en TV sänd match mot Leeds som fanns på sopcast men av det jag sett av kommentarerna så var det lika bra att man inte såg matchen, var tydligen en eländig insats av Walsall som förlorade med 1-0.

Har inte hört något från Irland än om det jobb jag sökt där men får hålla ut ett tag till och se vad som händer annars får jag på dom.

Näe, nu funderar jag på att passa på och gå ut en sväng i solen medans det är bra väder. Mor å far åkte till Hede och hälsa på Moster men jag orkade inte följa med den här gången men det skulle ju varit rätt skönt ändå att åka ut till deras grillplats och grilla lite korv och sitta i solen o.s.v.

Finns inte mycket att glädja sig åt just nu annat än att man är frisk och har tak över huvudet, men en liten sak som man kan glädja sig åt idag är 57 kr i vinst på Lotto. Vann på två olika rader. Väntar fortfarande på storvinsten men det verkar inte hända.

Tog det sista av kaffet som nu blivit kallt men bättre att ha kallt kaffe än inte ha något alls. Finns säkert folk där ute som inte har kaffe alls så man får glädja sig åt det lilla man har, även om det är kallt.

Nu ser jag fram emot att det ska bli varmare ute så man kan slå av elementen, måste göra något åt detta. Kallt i huset fast alla element är påslagna och ställda mellan 20-25 grader. Det enda som händer är att elmätarn rullar på men inte speciellt mycket värme från elementen.
Kan nog få intygat från syster yster att värmen i huset är rätt undermålig och inte speciellt komfertabel utan kostar bara pengar.

Den tilläggs isolering som man gjorde i huset för x antal år innan jag köpte det verkar vara utmärkt gjord för den verkar släppa in kyla och stänga ute värmen.

Efter sovrummet som fortfarande är halvrivet så blir värmen det första man får ta hand om. Speciellt med dagens el-priser.

Satt flera minuter innan jag började skriva för jag hade inget att skriva om trodde jag men nu blev det ju lite skrivet iaf.

Ni som vill ha länken till det där PC versionen av singstar kan ladda hem det härifrån.
http://ultrastar.info.se/

Sen finns det endel mer versioner också på piratebay som man kan ladda hem, ta innehållet i Songs mappen och skapa ny mapp i Songs mappen i den version som laddats hem från sidan ovan.

Har lagt till en massa låtar i min songs mapp... 1970s, 1980s, 1990s, 2000, Svenska schlager hits, Rock Ballads och Oldies.

Schlagerhits och Rock Ballads kan laddas hem från piratebay och några till finns där också.

Svåraste låten som jag provade på är utan tvekan den största hatlåten av de alla... You're so beutiful av James Blunt, usch vilken låt.  Roligaste att sjunga är den nedan och Nilssons orginal version av Without You och Iron Maidens Fear of the dark och Hallowed be thy name. Svårt att få till Bruce Dickionsons röst bara haha.


Dagens låttips får bli denna, som jag sjungit några gånger på detta spel :)

Tidigt morgon för ovanlighetens skull.

Vet inte riktigt vad som börjar hända, de senaste helgerna, med undantag för förra lördagen, så har jag börjat vakna tidigare och tidigare.  Jag som alltid har sovit till tolv, ett och ibland vaknat runt två har nu börjat vakna runt elva fast jag inte går och lägger mig någe tidigare.

Idag vaknade jag redan runt kl 10 men sitter fortfarande med morgonfrilla och funderar vad jag ska göra med dagen medans det är ljust ute.


Har joxat lite med datorn som jag besämde mig för att installera om igår, som alltid j-ligt mycket jobb att få ordning på allt men jag tror det börjar arta sig skapligt.

Sitter och kollar på NHL 08 spelet till PS3 som brorsan köpte, tack ska du ha bror för den. Du får pengar senare :).  Har inte fått konsollen än, väntar ivrigt på denna.

Ni som inte läst brorsans blogg har kanske inte sett att jag lyckades vinna ett PS3 på en auktion. Inte illa att betala ca 200 kr för ett PS3.  Men sådan tur lär man inte ha igen, men imorgon ska jag ta hem miljonerna på Lotto hehe.


Skulle vara skönt att få lite frihet på den sidan och det skulle vara ännu skönare att ge tillbaka lite till de nära och kära som stött en under alla åren.


Näe, nu när jag inte sitter bakom en brandvägg på jobbet så kan jag passa på och lägga in den där låten som jag talade om i förra inlägget.


Brad Paisley - Whiskey Lullaby
 


Snart Påsk och extra lediga dagar, så himla skönt.

Nu är det snart Påsk och man får ta ut två extra lediga dagar från jobbet. Ska bli hur skönt som helst att gå hem idag och veta att man inte behöver gå till arbetet imorgon :).

Annars så har det inte hänt så mycket sedan mitt sista inlägg. Ganska händelsefattigt i livet just nu, börjar bli lite tråkigt och så men våren och sommaren närmar sig med stormsteg, el. åt minstonde i snöstormssteg som det verkar men just nu skiner ju solen iaf.

Blir så himla full i skratt när man på Aftonbladet kan läsa om snökaos så fort det snöar lite i södra delarna av landet, det är ju för fasen vinter än och vi bor i ett land som vintern är den största delen av året ändå kommer snön som en överaskning varje gång.
Inte blev det några skriverier i tidningen när det kom 10 cm snö hos oss förra veckan utan att det blev plogat.
Tog nästan två veckor innan hyveln kom och drog bort det västa på gatorna, men tack ska du ha plogmaskinisten att du skuffade undan snön i infarten den här gången :)
Verkar som de fått för sig att bredda vägen lite för hela snöplogganten har knuffats in över en meter så jag är glad att jag inte behövde skotta bort den kanten.

Vad mer kan jag passa på och skriva när jag ändå skriver, fått banning av de nära och kära igen för att jag inte skriver tillräckligt men det händer ju inget i livet mer än att äta, sova och jobba.

Var iaf iväg och åkte skridskor igår kväll, gick sisådär. Min ena skridsko blir sämre och sämre. Stort hål i skenan så den är lite instabil och känns som den viker sig när man svänger åt vänster.
Det var förvånadsvärt bra is trots att de stängt aggregatet i ishallen. Sista gången blir nästa tisdag men risken är att isen inte är riktigt lika bra då.

Lyckades pricka in 21 kr på lotto igår också, men NÄR kommer storvinsten?. De där lottomaskinerna kan då inte dra 7 rätta nummer en enda gång, och jokermaskinen ska vi inte ens prata om :(

Får se när vi ser något nytt här nästa gång...... kanske senare idag eller kanske redan om två veckor.

Hade tänkt sätta in en bra låt här som jag fått tips av från en söt och go vän vars namn börjar på K men Youtube är blockat här på jobbet så jag får göra det någon annan gång. Håller den hemlig för nu annars snor brorsan den låten till sin blogg :P hehe

För att citera en annan bra låt..... "its a mad world"

Free Tibet!

vi höres.


RSS 2.0