Afterwork med polarna

jaha... då var den mest onödiga jobbdagen på länge till ända.

tog 18 samtal, tror inte det ringde över 100 samtal sammanlagt på hela dagen så det var en väldigt lugn och lång dag. Blev mycket slötid men det är ju skönt när det är såna dagar också.

Annars har veckan varit rätt lugn, har inte gjort så mycket annat än att jobbat, ätit och sovit. Har spenderat lite tid med syskonbarnen. Måste ju passa på medans de är här uppe.

Snällare ungar har jag inte träffat på.  Hur smart och go som helst.

Nu ska jag iväg på afterwork med jobbarkompisarna. Blir mat på Knuten och lite god dryck sen bär det nog väg ner till majbrasan en stund och sen till Knuten för att lyssna på våran jobbarkompis Thomas Pedersen som ska spela och sjunga.

Kan bli en rätt OK kväll.

Drar en sväng, får se när jag skriver nästa gång..

Drar in denna super (haha.. viket passande ord för kvällen) på RoberT Gustavsson.

Ännu en helg är här

Jahapp, då har man jobbat en vecka igen då, det har varit rätt lungt den här veckan så det har varit rätt OK att jobba men man får ju alltid några strulisar men det löste sig i slutändan iaf.

Har inte gjort nå speciellt den här veckan, har mest slappat. Var iofs ute och gick en sväng på torsdagkväll efter GAIS - IFK Göteborg matchen var slut på TV. Va klart och lite kallt men ändå skönt.

Till veckan ska bilen äntligen in på service så då blir den fixad men nu har man börja vänja sig med att gå överallt så det lär nog bli att den står lite efter servicen också. Det är rätt skönt att va ute och gå och filisofera för sig själv.

Det flyttades endel labbutrustning på jobbet idag och det stod utspritt på golvet runt omkring där man satt och jobbade och en kollega ropade högt när han gick förbi att det var ju knapp så man tog sig fram så jag gick iväg till han och sa att det är en sån där Labb-yrint de skulle bygga inte ett Labb-rum.
Man kan väll kalla det för dagens lägsta och sämsta skämt från min sida hehe

Händer inte så mycket för mig just nu, känns mest om att man är i viloläge i väntan på bättre tider men får hoppas att det blir bättre ju närmare sommaren och semestern man kommer.

Käkade pizza med brorsan efter jobbet idag, första gången han hinner äta upp en pizza före mig så han må nog ha varit hungrig hehe. görgo pizza, tog en sån där stark (nr 42 på Svegskrogens meny) men den är himla god.

Kollade på ett pilotavsnitt av en ny serie som verkar vara rätt intressant.

Verkar som att den tar vid där senaste Terminator filmen slutade, det blir intressant och se hur den serien urartar.

"Terminator: The Sarah Connor Chronicles" heter serien ifall någon mer är intresserad.

Imorgon blir det en slappadag, ska nog lyssna på fotboll från England, Walsall har bara tre matcher kvar på säsongen och man har Fortfarande en chans att ta den sista playoff platsen om Leeds Utd förlorar sina matcher och Walsall vinner sina så lyckas man med det man innan säsongen trodde skulle vara omöjligt.
Vi är för närvarande fyra poäng efter Leeds och det är nio poäng att spela om så chansen finns.
Imorgon spelar Walsall hemma mot Bournemouth.

Längtar tills den dag man har råd att åka över och träffa alla man lärt känna där borta och kolla på lite fotboll och besöka några pubar. Nån som är intresserad att hänga på isåfall?

Näe, nu ska jag kolla om det är något vettigt på TV'n. Trött i ögonen ikväll också så det lutar åt en tidig kväll... så det blir väll sängen vid två tiden då haha.

Dagens låttips:

Everlast - White Trash beautiful



Jubel... Blev vinst på BOMBEN! :)

Ja, då var fru fortuna i farten igen och gav mig en duns av turen igen.  Fick ett infall idag och gick och satte ett BOMBEN system på Svenskaspel och se på tusan...

Tippade ett femkronors system på 16 rader och hade turen att få in alla tre resultaten i Gävle - Djurgården (1-2), Halmstad - IFK Göteborg (1-1) och Norrköping - Trelleborg (1-1) och det blev 1709kr i vinstpotten, mycket välkomna slantar :)

Får hoppas att turen börjar vända nu så man får lite medgång också. Vart iaf inget på dagens lottodragning men den turen kan man ju inte ha, kan ju inte vinna på två saker samma dag.

Annars har dagen varit rätt stressig, har varit kort om folk på jobbet pga sjukdom vi har varit två + backuper som slitit för att få det att flyta på och måste säga att det gick över förväntan bra. Alla  gjorde ett bra jobb.
Blev tvungen att sitta i mailsupport på eftermiddagen, låg en hel drös mail och väntade på svar där, svarade på runt 45 mail mellan 14:00-16:30, börjar få in snitsen på det nu.

Har sökt till några distansutbildningar i sommar och skyndade iväg nu ikväll och postade slutbetyget från gymnasiet, men fy va kallt de va. Gick en extra sväng när jag ändå var ute och gick men nu är man frusen in i märgen känns det som.. Får värma mig med en kopp citron The.

Ska fixa in ett låttips, får se vad ma nkan hitta på.
Hittade ingen bra låt som stämmer överens med ovan text men den här är ju en klassiker och rolig dessutom hehe


Tröttsam vecka till sitt slut

Då var ännu en vecka över, varit en upp och ner vecka den här gången. Halvstressigt på jobbet, lite underbennade men som tur va ringde det inte så farligt som befarat med tanke på bemanningen.

Hämtade ut mitt Playstation 3 på tisdagskväll och det är kanon bra, hur läckert som hellst. Nu behöver man bara en bra TV så man kan utnyttja det fullt ut, lite halvtaskig bild på min gamla TV men det lär dröjja tills man får råd att köpa sig en bättre TV. 

Har bara ett spel så här långt, NHL 2008 men gu va roligt de är, men svårt när man inte har memorerat alla funktioner på handkontrollen. Finns ju några knappar och spakar och hålla reda på.

Ingen skridskoåkning ikvääll så jag har varit rätt rastlös idag efter jobbet när man är van att glida runt på en is en stund på fredagkväll.

Inget planerat att göra i helgen, har som vanligt inga pengar så det blir nog återigen en lugn helg.
Börjar bli sugen på lite action men frågan är vad man ska hitta på.

Näe nu skiter jag i det här för i kväll, orkar inte skriva nå mer..

Dagens låttips.

Takida - DIe Alone




RSS 2.0