Fryser i slutet av Maj, vad är det för vädergudar egentligen?

Attans att sommarvärmen försvann på några timmar  förra helgen och sen fick vi en vecka fylld av isande vindar och kyla. På torsdagen började det dessutom och snöa. låg ett vit täcke när jag vaknade på fredag morgon och skulle på jobbet.

För att citera Johan Glans från Parlamentet..... "Regn, piss och blåst 340 dagar om året, mörkt som i en säck, kallt som i jävla isbjörns rövhål"

Men kollade bakåt lite i tiden och det visade sig att både 2006 och 2007 så snöade det den 15/5 så det kanske inte är så onormalt iaf.

Regn och snö om vart annat hela helgen men idag var det återigen hyffsat även om det var kallt men samtidigt frisk luft.

I övrigt inte gjort så mycket, hälsade hejdå till syrrans trollungar på lördag kväll, de åkte tillbaka till Malmö på söndag så det blev tomt och tyst hemma hos mor och far nu, väldigt ovant. Inga ungar att busa med.
Tur att de kommer upp igen om några månader, då ska nya hyss läras ut, haha :)

FIck besked av chefen i fredags att jag skulle få reda på min eventuella löneförhöjning idag men så klart gick chefen hem sjuk så det mötet blev skjutet på framtiden, det är ju ett helsike att det inte ska bli klart nån gång.
En vecka till sen blir det att begära en uppsägelse blankett utskriven, går inte att hålla på i över 7 månader för att få klart med en löneförhöjning. Måste kanske offra mig och gå till facket men vill helst inte dra in dom, vill fixa detta själv, tjurig är jag lite nu.



En klassiker från Parlamentet
Johan Glans - Jävla Sverige


Sommar för några dagar sedan, nu snöar det!!!

Man har haft det på känn flera dagar, varit iskallt väder sedan i måndags och igår kväll kom snön och det snöar fortfarande!


Annars började veckan skapligt bra, jag trotsade det kalla vädret både måndag och tisdag för att ta en entimmespromenad varje kväll men efter promenaden på tisdagen kände jag mig hängig och fick frossa. Slutade med en förkylning och feber så det blev två sjukdagar, inte bra för ekonomin.

Nu är det fredag och jag är pigg igen. Funderar på att skjuta upp eventuella promenader ett par dagar. Vill ju inte ligga sjuk i helgen.

Tog en bild genom fönstret på jobbet idag när jag kom hit och det är ju inte vidare muntert eller hur?

image30



På måndag ska jag ha möte med chefen, ska få reda på min nya lön då som jag väntat på sedan i November då jag bytte arbetsuppgift på jobbet.  Förhoppningsvis blir det en bra höjning, dessutom retroaktivt från November :-)
Sen ska ju den vanliga fackliga höjningen läggas på också om de gör som jag begärt.


RSS 2.0