fyra dagar till helg

nu börjar återigen nedräkningen till nästa helg. En dag i taget.... en timme i taget på jobbet så knaprar man sakta men säkert in och snart är det fredag igen.

Varit en strålande vinterdag här idag. Solen har skinit precis hela dagen och fortfarande är det helt klar himmel, det kommer bli kallt i natt verkar det som.

Rätt lungt på jobbet idag trots att det saknades ett par ordinarie men det löste sig iaf. Den lugnaste måndagen på länge och det var ju bra att den kom idag när vi var lite folk.



Bra låt för dagen är denna:

KENT - Klåparen


Jobbar alltid när solen skiner

Nu var det så bra att solen var framme hela lördagen bara för att man spenderade hela dagen med att gå utbildning på jobbet.

På söndag när man äntligen hade sin lediga dag var det som någon lagt en lovikavante över orten där man bor, Allt var grått och tråkigt.

Nu är solen återigen tillbaka och har skinit hela dagen och då jobbar man ju naturligtvis igen..

Får hoppas att solskenet håller i sig till helgen då jag och broder ska göra nytt försök att ta oss upp till stugan och skotta tak och gassa lite i solskenet om vädret tillåter.

Skridskoåkning som vanligt på fredag.

Har som vanligt på fredagkväll varit ner till ishallen och åkt skridskor några timmar, alltid lika roligt, alltid lika jobbigt och alltid lika ont i fötterna.

Trevligt var det iaf trots att vi inte var så många som jag hoppats men det var ett skapligt tempo iaf.
Nonstop action, end to end spel som det kallas när man kollar på proffsen.
Fick göra några mål men inte så svårt när man har bra medspelare, klubban i isen så kommer passen, bara att styra in dom :)

Annars har det inte hänt så mycket, lite tull på jobbet bara.

Roligaste frågan för dagen var denna: "Måste batteriet vara inkopplat i laptopen när man laddar det?" :D

Fick leka flyttgubbe på förmiddagen när jag fick slänga headsetet åt sidan en stund och bära båsväggar istället.
Gänget jag jobbar med ska flytta till ny plats nästa vecka och ombyggnad av "kobåsen" håller man på med för fullt därför fick vi bära rätt tunga väggar. Kunde knappt lyfta kaffekoppen efteråt. Underarmarna var helt slut ;D
Dags att köpa gymkort tror jag ;)

Skriver mer när jag har något vettigt att berätta.

RSS 2.0