Svensk i UFC

Svenske MMA fightern Per Eklund gjorde på lördagen debut i UFC då man körde UFC 80 Rapid Fire i Newcastle, England.

Det gick inget vidare för Per som förlorade på decision även om han lyckades klara sig igenom alla tre ronder är jag ganska missnöjd på hans insats.
Han skulle inte ha kravlat på golvet och försökt göra submissions hela tiden då han i mina ögon var mycket bättre i stående fighting och motståndaren var inte en av de bästa heller, var ganska medelmåttig om man ska vara ärlig.

Hoppas att Eklund får en till chans och då kanske med en förbättrad taktik och en ännu bättre teknik.

Var dock endel rätt bra matcher i denna turnering och det blir intressant och följa nästa holmgång i UFC 81 men Pär Eklund lär få vänta länge på nästa chans.

Börjar få klagomål pga inaktivitet..

Verkar som att åtminstonde två personer brukar kolla in här på min blogg, fick klagomål idag att jag aldrig skriver något så det kanske är dags att göra det nu då.

Ännu en sysslolös helg har gått förbi, förutom snöskottning som man som vanligt skjuter upp in i det sista tills man inser att det kanske inte var så smart att vänta med att skotta bort snöplogkanten tills efter att plogbilen varit förbi för tredje gången. Man verkar ju inte lära sig heller.

Nu var ju bara plogkanten ca 40 cm hög och en meter bred men efter 40 minuter var hela infarten ren från snö. Man var som Kronblom i ryggen när man kom in igen men det är nog mer av soffliggandet än av snöskottningen :D

Ja, med detta inlägg hoppas jag att det är lite muntrare tongångar om mitt bloggande nästa gång jag stöter på klagomuren ;)

får se hur lång tid det tar till nästa gång... kanske redan imorgon (och då menar jag inte snöskottningen).

Ska titta till facebook en stund innan jag ska lägga mig och försöka lura kroppen att det är sängdags.
Jobba igen imorgon... urk... hade hoppats på att vinna miljonerna på lotto igår men så vart det ju inte den här gången heller hehe.

Hittade en text på facebook som passar in mycket bra.... lyder som följer:
"I Hate Working In Call Centers More Than You Hate Calling Them"

RSS 2.0