23963 kr är 5942 mer än syrran.

Såg att syrran hade värderat sin blogg, var tvungen att göra det jag också. Dra på trissor... trots min hektiska uppdaterings frekvens så är min blogg värd mer än syrrans :P





Kolla vad er blogg är värd på Bloggvärde


Julen delvis bortplockad.

Nu är julen delvis utdansad i huset.

Vardagsrummet är färdigt. Plockade ner granen och dansade runt den medans jag trasslade med glitter och ljusslingan.
Sen åkte strykbrädan fram och de nya gardinerna fick sig en omgång så nu sitter nytvättade och strukna gardiner i fönstren.

Ska fixa med köket imorgon..... orkade bara fixa i vardagsrummet idag, ska ju ha något och göra imorgon också.
Satte mig och spelade lite Guitar Hero III istället och det gick rätt bra, spelade på medium men jag har inte kommit till de riktigt svåra låtarna i karriär läget ännu men det går bättre och bättre.

Nu ska jag fortsätta att slappa, funderar på att kolla på Ishockey senare, börjar typ halv tre i natt så jag lär nog vakna i soffan... lutar åt att jag kollar på matchen på den bärbara datorn i sängen istället så somnar man skönare :D

Vi höres.

Lite nattmusik kanske?

Johnny Cash & June Carter - If I were a carpenter

Johnny:
If i were a carpenter
And you were a lady.
Would you marry me anyway?
Would you have my baby?

June:
If you were a carpenter
and i were a lady.
I'd marry you anyway.
I'd have your baby.




Äntligen tillbaka... nytt år, nya möjligheter.

En hel månad sedan jag bloggade senast och på kommentarerna att döma så är man saknad :)

och ja, julen har passerat i norman kalenderordning. Fick sockershock och sen blev det inga mer luckor i kalender även om jag har bilderna i kameran, Det är bara att lägga upp dom om intresse finnes.

Vad har hänt sedan sist då, jo jag har bestämt mig för att sluta på SYKES. Håller på att fixa jobb nere hos Maria så jag kan flytta ner till henne. Har ett jobb på lut och väntar besked egentligen vilken dag som helst. Den 18 Mars blir den sista dagen på Syket... då är man äntligen friskförklarad och kan skrivas ut :D

Julen flöt på med en himla fart. Det var en jättetrevlig jul. Tackar alla för de fina julklapparna.

Förlåt att jag inte följde med upp till Hede och hälsade på bäste kusin. Jag visste att ni skulle skjuta pickadoll så jag tänkte att det skulle bli lite jämnare i tävlingen om jag var frånvarande, mäskterskottarn lämnade WO den dagen :D
Jag får väll prova på någon annan gång. Får se, kommer kanske upp till Krok en sväng i sommar. Maria är ju helt tokig i hästar så hon lär inte vara så svår att övertala :)

Åkte till maria på lördagen efter jul, tänkte inte på att det var stugbyte uppe i fjällen så man hamnade mitt i 08 köerna. Var köer både upp och ner den dagen. Tog det lugnt och jag kom fram till slut. Man såg endel tokiga omkörningar från takboxbeprydda bilar och ibland höll man sig för andan men turen var på rätt sida som tur va.

En bil stressade och stressade åkte om och pressade sig in i kön. Han började redan innan avtagsvägen till Ängersjö att köra om som en tok, körde om i den korsningen till och med. Sen fortsatte omkörningarna så fort det blev en liten raksträcka men ibland dög även kurvorna. Det roliga var att när vi kom till Färila så låg jag fortfarande bakom honom trots att jag inte kört om en enda bil så riskera sitt och medtrafikanternas liv är ingen idé för man kommer fram lika fort iaf oavsett.

Spenderade några underbara dagar med Maria, vi firade Nyårsafton tillsammans hos hennes kompisar och det va jättetrevligt. Jättegod mat och dryck. Tjejerna sjöng singstar ABBA för fulla halsar medan vi killar satt i soffan och hade öl för fulla halsar. Det var en trevlig kväll.  Jag tog det väldigt lugnt eftersom vi skulle åka hem till Sveg igen på Nyårsdagen.

Maria fick ont i en visdomstand på nyårsaftonskvällen och det hängde i sig några dagar innan det gick över, tyckte jättesynd om dig då. Såg verkligen hur ont du hade.

Har börjat fixa med sovrummet också, jahapp.. nu lär säkert de flesta säga "äntligen" när de läser den raden.
Örjan var här och kollade och det verkar inte vara så farligt med jobb och han skulle hjälpa mig, kommer vara evigt tacksam för det. Ska fixa det sista nu och städa upp så är det bara att börja snickra. Får nog ihop 9-10 sopsäckar med sågspån från den väggen, dessa ska hivas upp på vinden för att fylla på där det saknas.
Ska fixa en Luft/Luft värmepump också om banken tillåter mig detta. Ska dit och prata med dom idag.

Det blir isåfall en IVT Nordic Inverter. Förhoppningsvis blir det lite jämnare värme i huset då och inte bara en meter från väggen vid fönstren som el-elementen alstrar nu. Och sen blir det ju billigare strömräkning om man inte behöver ha på elementen hela tiden.

Näe, nu ska jag fortsätta att jobba. rätt lugnt här idag. 2 samtal på 1,5 timme så här på morgonen så det finns ju lite tid att blogga på. Men nu får det räcka för denna gången.

Får se när nästa inlägg kommer.

RSS 2.0