Flyttar ut för att flytta in. En månad kvar! :)

Är bråda dagar nu, huset håller på att tömmas för att bli redo för inflytt nästa vecka.

Har fått ut nästan alla möbler nu, tack Olov för att du lånade Salab busssen och hjälpte mig att köra hem möblerna igår.
Nu väntar bara småplocket som är kvar, borde vara fixat på någon timme. Sen är det flyttstädning i helgen. Jätte roligt men som tur är har jag världens bästa mamma som ska hjälpa till med städningen.

Annars har den senaste tiden varit rätt lugn, Min älskade Maria var här för ett tag sedan och förra helgen åkte jag ner till henne, tog med mig ett lass flyttkartonger ner.

På lördagen, på alla hjärtans dag, följde vi med Marias mamma in till köpcentrat i Valbo och hittade på IKEA där ett jättesmidigt datorbord som vi ska ha datorn på, enda nackdelen är att jag tror min skärm är för stor för bordet :S men det ska nog gå på något sätt.

Nu pågår bygget av nya sovrummet i huset. Örjan är här och hjälper till och jag är så tacksam att vi får hjälp med det.
Ska dit en sväng på lunchen idag och kolla in läget. Olov är där och hjälper till också... inviger sina nya snickarbyxer som han fick från JULA, leksaksbutiken för stora barn, igår :D
Tror att sovrummet kommer bli skitbra rent ut sagt.

För närvarande är jag inkvarterad hos mor och far i väntan på att det ska bli flytt ner till min Maria. Det är ca en månad kvar nu. den 18/3 slutar jag på SYKES och sen börjar en tid av ovisshet även om jag håller tummarna för att jobbet hos Dialect i Östhammar ska gå igenom som jag och de tänkt.

Om det inte blir någon lycka på arbetsmarknaden funderar jag på att plugga till hösten, finns ju ypperliga möjligheter till det där nere då man bor nära både Gävle och Uppsala.
Jag funderar i dagsläget på att söka till en CAD Tekniker utbildning i Bollnäs. Det braa med den utbildningen är att den är på distans. Skulle vilja studera andra saker också men de flesta är inte på distans. Vet inte om jag vill studera flera år heller, man är ju inte direkt ung längre.

Förhoppningsvis dyker något jobb upp och för hoppningsvis vänder det ekonomiska läget igen så företag kan anställa igen. Även om många företag nog sett chansen att göra sig av med folk nu även om läget kanske inte alltid kräver det.
Det lär iaf bli fighting om jobben när det väl vänder med så mycket arbetslöst folk ute i landet.

Saknar Maria redan, åkte från henne i söndags och nu vet jag inte om jag kommer ner något mera innan flytten bär av. Hoppas att jag kan åka ner till nästa helg, synd att bensin ska va så dyr!

Näe, nu har jag snart en halvtimme kvar till lunch men det är skönt att det är rätt lugnt på jobbet idag. Varit lugn hela veckan egentligen.

Dags att göra lite nytta på jobbet, även om jag haft två samtal de senaste 20 minuterna :D

RSS 2.0