Ledig, fan va skönt!!

Både i dag och igår har jag varit ledig från jobbet och det har varit hur skönt som hellst. Igår var jag och Maria på banken och fick klart med hur högt lån vi kan få för att buda på ett hus vi är intresserad av.

Sagt och gjort ringde vi mäklaren och la ett bud, tyvärr blev vi överbjudna så vi har troligtvis inte så stor chans att få köpa detta huset men det kommer mer hus. Vi får uthärda ett tag till i vår lilla lägenhet.

Mycket att göra på jobbet är det också, datorer som ska installeras, uppgraderas och fixas men det är jättekul samtidigt.
I onsdags fick jag reda på att jag ska få mer tid i telefon så det finns mer tekniker ute på fältet som kan springa och hjälpa användare så det betyder att jag kommer få sitta kvar nere i kundmottagningen och hjälpa till där samtidigt som jag och en till sköter telefonpassningen i helpdesken. Man lär sig mycket och telefon är man ju van att jobba via :)

Tog en skön sovmorgon idag men vaknade ändå före kl. 10 pigg som en mört.
Har dammtorkat lite, hängt sängkläderna på vädring och ska jag sätta igång en maskin med tvätt och ställa mig och diska lite disk. Ikväll blir det hemgjord pizza till middag :)

Har inget planerat i helgen förutom att vi ska in till Gävle och spana in Willy's, de öppnade sin affär där nyligen så det blir storhandling av mat till den kommande månaden. Måste passa på att handla storpacks när matkassan är liten. :)

Näe, nu ska jag sätta igång att arbeta igen.

Vill även passa på och säga vila i frid Sir Bobby Robson, den legendariske fotbollstränaren förlorade sin kamp mot cancer och avled stilla i sitt hem 76 år gammal.

Dags för en mindre uppdatering :)

Jag och Maria har hittat ett jättegulligt och mysigt hus som vi vill ha. I torsdags var vi och kollade på huset och intresset blev inte mindre för det. Så vi gjorde slag i saken och gick till banken men Swedbank va inge vidare så nu ska vi kolla med andra banker. Handelsbanken ska få nästa chans och se om de är mer generösa :) Nu har jag och Maria blivit inbjudna till Zara där det ska bli dags för en smarrig äppelkaka och kaffe.

RSS 2.0