Längtar till helgen.

Jahapp, då har man fått för sig att uppdatera den här bloggen lite, har inte hänt så mycket sen jag vet inte när men nån gång i Maj var väll senaste gången. Orkar inte kolla efter.

Vad har hänt sedan sist då, jo rätt mycket.

Har hunnit med att både jobba och nu avverkat halva semestern, har haft en ovanligt händelserik sommar.

I början av Juni träffade jag en underbar tjej som heter Maria som kommer från en liten by utan för Tierp som heter Skärplinge. Kan säga med säkerhet att det är det bästa som hänt mig på flera år. Hur gullig och go som helst är hon. Det kändes rätt på en gång jag träffade henne också som om vi känt varandra i flera år när vi träffades första gången. Inga problem alls. Jag har varit och hälsat på några gånger och det blir bara bättre och bättre tycker jag :)

Imorgon, fredag, kommer hon hit för första gången. Får hoppas att inte skogarna och Sveg skrämmer henne men det ska nog gå bra. Ska hämta henne i Ljusdal på kvällen när hon kommer med tåget.

I måndags fyllde jag år, 31 år, jippi!!... Va till Lillhärdal tillsammans med storebror och lillsyrran och skulle kolla på bykampen men som vanligt när man ska göra något så började det tokregna så jag och brorsan gick tillbaka till bilen och satt där och småpratade tills syrran kom tillbaka så vi kunde åka hem igen. Synd att det skulle regna, man hade ju inte regnkläder med sig heller.

På tisdagen bjöd jag hem familjen. Mamma, pappa, bror och syster hem till mig på lite smörgåstårta. Den blev rätt lyckad må jag säga, den tog slut och den va god. Fick ju lite presenter också. Ett bäddsätt vilket alltid är bra och välkommet. Sen fick jag gardinstänger till mina nya gardiner i TV rummet, blev mycket bättre än de gamla fula gardinstängerna och med de nya gardinerna blev det jättebra.
Av brorsan fick jag två filmer. Monty Pythons "Meningen med livet" och en film med Michael Palin. Ska se och skratta åt dom nån dag när jag har sällskap.

Har köpt ett nytt köksbord och stolar också. Fick presentkort på möbelaffärn när jag fyllde 30 förra året så det var dags att använda det nu. Den nya matgruppen passar in jättebra. Köket blev som ett helt annat kök med det nya bordet. Det är i EK och stolarna är också i EK med svarta dynor. Nu behöver jag köpa ny taklampa som passar ihop med bordet men det har jag redan kollat ut. Blir troligen något från IKEA om de inte har något trevligt här på Möbelaffärn. Gynnar ju hellre lokala affären än Kamprads imeperium, han har pengar så han klarar sig :D

Bjöd brorsan på middag idag, tyckte jag kunde göra det eftersom han bjudit mig på mat så ofta. Blev wokgrönsaker och stekta kycklingbitar och äggnudlar tillsammans med det. Blev mycket bättre än vad jag kunnat ana. Jag kanske kan laga mat trots allt :D

I helgen ska jag bjuda på smörgåstårta igen, min Maria vill provsmaka så jag tänkte bjuda in brorsan och hans flickvän Kristina och hennes son Oskar också.

Nu ska jag fortsätta städa, vill ju inte visa upp ett bombnedslag när man får besök.

Får se när nästa inlägg kommer. :)


Musik är roligt, hittat en ny liten favorit.

Coldplay - Fix You


RSS 2.0