Jubel... Blev vinst på BOMBEN! :)

Ja, då var fru fortuna i farten igen och gav mig en duns av turen igen.  Fick ett infall idag och gick och satte ett BOMBEN system på Svenskaspel och se på tusan...

Tippade ett femkronors system på 16 rader och hade turen att få in alla tre resultaten i Gävle - Djurgården (1-2), Halmstad - IFK Göteborg (1-1) och Norrköping - Trelleborg (1-1) och det blev 1709kr i vinstpotten, mycket välkomna slantar :)

Får hoppas att turen börjar vända nu så man får lite medgång också. Vart iaf inget på dagens lottodragning men den turen kan man ju inte ha, kan ju inte vinna på två saker samma dag.

Annars har dagen varit rätt stressig, har varit kort om folk på jobbet pga sjukdom vi har varit två + backuper som slitit för att få det att flyta på och måste säga att det gick över förväntan bra. Alla  gjorde ett bra jobb.
Blev tvungen att sitta i mailsupport på eftermiddagen, låg en hel drös mail och väntade på svar där, svarade på runt 45 mail mellan 14:00-16:30, börjar få in snitsen på det nu.

Har sökt till några distansutbildningar i sommar och skyndade iväg nu ikväll och postade slutbetyget från gymnasiet, men fy va kallt de va. Gick en extra sväng när jag ändå var ute och gick men nu är man frusen in i märgen känns det som.. Får värma mig med en kopp citron The.

Ska fixa in ett låttips, får se vad ma nkan hitta på.
Hittade ingen bra låt som stämmer överens med ovan text men den här är ju en klassiker och rolig dessutom hehe


Kommentarer
Postat av: big mama

Grattis till pengarna.Va kul att det händer lite kring dig.kram från mamma

2008-04-10 @ 08:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0