2,5 veckor kvar

Nu är det två och en halv vecka kvar sen slutar jag på SYKES! för andra gången :D
Sen bär det av till Maria för att flytta in på heltid. Har flyttat alla grejer utom kläder och möbler nu. Den 14/3 ska mamma och pappa följa med och se hur man hittar till Skärplinge, säkert mycket som förändrats neröver där sedan pappa var i de krokarna för många många år sedan. Inget är sig likt skulle jag tro.

Förra veckan var den mest intensiva på väldigt länge, hjälpte brorsan och flytta och vi spenderade varenda kväll med att bära grejer, varför skulle du ha en lägenhet på tredje våningen? Bra träning var det iaf.

På Tisdagen hjälpe jag Örjan och fixa sovrummet i huset, blir kanonbra. Satt på knä och skruvade spånskivor i golvet. Hade sköna knän efter det, fick stå på huk sista plattorna.
Det kommer bli jättespännande att se hur det blir när det är klart. Tror det blir jättebra.

På fredagen kom kulmen på en jobbig vecka. På morgonen stack jag och bror upp till Nysätern, dags att skotta taket på stugan. Vi trodde att någon skulle varit där och kört skoter till grannstugan så man slapp gå i jobbig snö hela vägen men ack så vi blev lurade när vi kom fram. Inte ens snöskor hjälpte mycket. ca 500 meters snöplöjning med snö upp till midjan blev det, det tog närmare 45 minuter att ta sig ner till stugan väl där fick vi en välbehövlig fika med kaffe och smörgås som fanns packad i ryggsäcken. Sen blev det till att skotta tak, va inte allt för mycket snö på taket men bäst att skotta när man ändå plogat sig ner.

Tillbaka gick det lättare, spåren som vi lämnat efter oss på vägen ner var lite lättare att gå i tillbaka, jobbigast var det att dra fram foten genom lössnön för att ta nästa steg, framför allt eftersom man va tvungen att dra foten i höft höjd för att komma åt att ta ett nytt steg. Men efter pustande och stönanden kom vi tills slut upp till bilen igen, dyngsura av svett.
Det roliga var att strumporna va blöta innan jag gick ner men när vi kom upp till bilen va strumporna innaför raggsockorna det enda som va torrt.

Hemfärd och en välbehövlig dusch, sen blev det ompackning och fyllde på bilen med ny soppa sen bar det av till Maria med det näst sista flyttlasset.

Helgen har gått så himla fort, jag undrar vart den tog vägen. Någon måste ha stuligt timmar av oss för den här helgen gick mycket fortare än vanligt trots att jag kom ner tidigare på fredagen än vad jag brukar göra.

Ja ja, jag har iaf haft en jättetrevlig helg. Lördagen spenderade vi med Marias föräldrar och brorsa med familj. På kvällen blev jag och Maria bjuden på mat på en kinarestaurang i Tierp. så gott så gott, har nog inte varit så mätt sedan julhelgen. Efter middagen blev det BIO, vi såg Män som hatar kvinnor. Den va faktiskt jättebra. Har itne gjort så mycket bra svensk film på sistonde men den här tyckte jag både va bra gjord och hade bra skådespelarinsatser.

Ser fram emot nästa del i trilogin, för jag förmodar att de kommer göra film av samtliga tre böcker. Eftersom jag inte läst böckerna kan jag ju inte jämföra hur filmen är jäntemot boken. Får väll sätta mig och läsa dom :S hehe

På söndagen blev det en tripp in till Gävle och Valbo. Maria och jag valde ut tapeter till sovrummet, Blir en läcker fondvägg med en tapet som har turkos botten med möster som går i brunt,beige och silver. Sen blir de övriga tre väggarna i en brun nyans som jag tror blir jättebra när det är uppsatt. Blir nya ljusa tapeter i köket också.

tror det kommer bli mycket mer hemtrevligt och mysigt där efter att det är klart, Marias pappa och bror ska hjälpa till med tapetseringen. Hade jag provat mig på att tapetsera hade nog den turkosa hamnat i taket och den bruna på golvet, så händig är jag :D

Näe, nu är det snart dags för lunch så jag får runda av det här inlägget här och önska alla jag känner en jättetrevlig fortsättning på dagen.

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja helgen gick alldels för fört älsklingen min! Timmarna bara rusade iväg! Vi fick ju inte så mycket ensamtid denna helg, kanske därför det kändes som om det gick så fort! Men som du sa, vi kommer att spendera mååååånga mååååånga dagar framöver tillsammans! Och det ser jag verkligen fram emot! Du & jag tillsammans, kan det bli bättre? Älskar dig över allt!! Pusselipusss

2009-03-02 @ 19:53:35
URL: http://mariapalomamia.blogg.se/
Postat av: Majsan

Oj va du (ni) har fullt upp :-) Kanske bitit av lite för mycket om du nu sagt i bloggen att du ska läsa ;-) :-p

2009-03-02 @ 19:59:35
URL: http://style.dinturiel.se
Postat av: Kristina

Har du vaknat?? ;p

Två bloggar på raken?

Jag är själv i fundera-på-att-studera-stadiet. Ska söka iaf så får vi se sen:)

2009-03-02 @ 20:51:57
URL: http://kristinapersson.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0